Polévka ze sušeného ovoce s fazolemi

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
9 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené ovoce vložíme do hrnce, přisypeme skořici, hřebíček a zalijeme horkou vodou. Přivedeme k varu, ve smetaně rozmícháme mouku a pomalu přilijeme do polévky, dobře rozmícháme, aby se netvořily hrudky, a povaříme asi 20 minut. Nyní do polévky vložíme vařené fazole nebo fazole z konzervy.
  • 2
    Promícháme, krátce povaříme, dochutíme cukrem a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.