Polské kyselé zelí

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
7 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci rozpálíme máslo a přidáme nasekanou cibuli a kmín. Restujeme 5-7 minut, dokud nezměkne a nezhnědne. Vytáhneme z hrnce a dáme stranou. Nastrouháme si zelí, oloupeme jablko a zbavíme se jádřince. Do hrnce dáme všechny ostatní přísady. Přivedeme k varu a necháme 45 minut provařit.
  • 2
    Necháme přísady úplně vyvařit. Pokud máme moc vody, vyvaříme ji tak, aby v ní zelí neplavalo. Vmícháme cibulovou směs a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.