Pomalu pečená hovězí svíčková

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
169 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, posypeme solí a chilli vločkami. Smažíme na oleji ze všech stran.
  • 2
    Mezitím si smícháme vývar, ocet, med a worcester a přelijeme to přes maso. Snížíme teplotu a dusíme 45 minut.
  • 3
    Poté maso vyjmeme a balsamicový obsah zredukujeme na polovinu.
  • 4
    Maso natrháme vidličkami a podáváme ho přelité balsamicovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 29. 3. 2017
Pomalu pečená hovězí svíčková
Děti omáčky milují 😎