Pomalu pečená hovězí svíčková
65 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí svíčková
- 1,5lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaČesnek sušený
- 1lžičkaChilli papričky - vločky
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
169 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso osolíme, posypeme solí a chilli vločkami. Smažíme na oleji ze všech stran.
- 2Mezitím si smícháme vývar, ocet, med a worcester a přelijeme to přes maso. Snížíme teplotu a dusíme 45 minut.
- 3Poté maso vyjmeme a balsamicový obsah zredukujeme na polovinu.
- 4Maso natrháme vidličkami a podáváme ho přelité balsamicovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 29. 3. 2017
Pomalu pečená hovězí svíčková
Děti omáčky milují 😎