Pomalu pečený rýžový pudink

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
46 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
364 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko, smetanu i šlehačku smícháme a přidáme i rozkrojený vanilkový lusk. Přivedeme k varu, přidáme rýži a cukr a dobře promícháme. Vaříme 15 minut a poté vyjmeme vanilkový lusk a odstavíme.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem a přeneseme do něj rýži. Posypeme muškátovým oříškem, nahoru dáme zbytek másla a pečeme 60 minut na 160 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.