Pomazánka s fenyklem a krevetami
20 min.
Ingredience
- 120gramůMáslo čerstvé
- 50gramůKrevety tygří - loupané
- 50gramůSýr Lučina - termizovaný
- 1lžičkaKečup ostrý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaWhisky
- 70gramůFenykl sladký - hlíza
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
57 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
846 mg
Cukr
38 mg
Postup přípravy
- 1Lučinu smícháme s kečupem, citronovou šťávou a whisky. Přidáme změklé máslo a vymícháme dohladka.
- 2Do směsi vmícháme omyté, nadrobno nakrájené krevety a očištěný, na kostičky nakrájený fenykl.
- 3Nakonec pomazánku podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.