Pomazánka z filé
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusCeler bulvový
- 3lžíceOcet kvasný lihový
- 2kusyMajonéza
- 1kusMrkev kořen
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
4068 kcal
Bílkoviny
112 g
Tuky
393 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
13 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Filé uvaříme v páře, asi 15 minut.
- 2Mrkev a celer očistíme a uvaříme v osolené vodě se třemi lžícemi octa.
- 3Uvařené filé zbavíme kostí, nakrájíme na kousky, smícháme s majonézou, nakrájenou zeleninou, cibulkou, citrónovou šťávou a solí.
- 4Namažeme na veku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.