Pomazánka z tuňáka

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Vápník
10 g
Železo
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka ve vlastní šťávě nebo v oleji rozmačkáme nebo jemně nakrájíme.
  • 2
    Utřeme se změklým máslem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 10. 9. 2015
Pomazánka z tuňáka
Pomazánku jsem vyzkoušela jako svačinku pro mé děti, ale nakonec jsme ji snědli všichni, jelikož byla vynikajici. Mohu jen doporučit. Vybírejte pouze kvalitní tuňákové konzervy, jde to výrazně poznat v pomazánce, když nebudete šetřit. Doporučila bych ještě přidat na jemno nasekanou cibuli. Dobrou chuť.