Pomazánka z uzených šprotů a Lučiny

24 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
149 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vajíčko uvaříme natvrdo (vaříme ho 9 minut). Vychladlé vejce oloupeme a pokrájíme nadrobno. Očištěnou červenou cibulku a sladkokyselou malou okurku nakrájíme na drobné kostičky.
  • 2
    V míse vidličkou nejdříve rozmačkáme šproty bez oleje. Pak přidáme přírodní Lučinu a tyčovým mixérem směs rozmixujeme najemno. Do vzniklého krému zamícháme připravené vajíčko, okurku, cibuli, promícháme a podle chuti dosolíme. Pomazánku podáváme vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.