Pomazánka ze žervé a zeleniny

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a celer oloupeme a spolu s ředkvičkami nakrájíme na malé kousky. Všleháme do másla žervé a připravenou zeleninu. Všechny suroviny ještě jednou zlehka prošleháme.
  • 2
    Nakonec přimícháme drobně nasekaný kopr, podle vlastní chutě sůl, pepř. Hotovou pomazánku podle potřeby naředíme smetanou a ještě jednou vařečkou promícháme.
  • 3
    Pomazánku uchováváme ve vhodné nádobě v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.