Pomazánka ze zvěřiny s křenem
15 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100gramůLučina smetanový sýr
- 200gramůSrnčí maso pečené
- 1lžíceHořčice kremžská
- 1lžíceKřen
- 2špetkySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
120 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Změklé máslo ušleháme s lučinou, přidáme pečené srnčí maso, které jsme umleli. Přimícháme hořčici, jemně ustrouhaný křen a sůl. Směs dobře promícháme a necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.