Pomeranč s pepřem v karamelu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Pomeranče oloupeme až na dužinu, nakrájíme na dílky a zbavíme peciček.
  • 2
    Sýr nakrájíme na malé trojúhelníčky. Pomeranč, sýr a cibuli upravíme na dezertní talířky.
  • 3
    Na teflonové pánvi zkaramelizujeme cukr dozlatova, zředíme octem a povaříme. Smícháme oba druhy oleje, sůl, zelený pepř a přidáme do karamelu.
  • 4
    Zálivkou zakapeme pomeranče a dezert ozdobíme půlkami ořechů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.