Pomeranče a ořechy v rumu

30 min.
Evropa
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče dobře omyjeme horkou vodou a osušíme. Kůru oloupeme v tenkých plátcích a z pomerančů vymačkáme šťávu.
  • 2
    V kastrůlku svaříme cukr s pomerančovou kůrou a šťávou. Když se tekutina vypaří, vyjmeme kůru. Vsypeme oloupané mandle, ořechy, pistácie a vše dobře promícháme. Směs necháme vychladnout. Potom přilijeme bílý rum a znovu promícháme.
  • 3
    2 sklenice o obsahu 500 ml vyvaříme a rozdělíme do nich připravenou ořechovou směs. Sklenice dobře uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.