Pomeranče z marcipánu
30 min.
Ingredience
- 125gramůMarcipánová hmota surová
- 6kusůHřebíček
- 0,5lžičkaPotravinářská barva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
171 mg
Cukr
12 mg
Postup přípravy
- 1Marcipán promícháme s oranžovou potravinářskou barvou. Vždy asi 25g vyválíme do kuličky a oválíme na struhadle s malými hvězdicovitými otvory - vznikne tak struktura pomerančové kůry.
- 2Do každého pomeranče zapíchneme hřebíček a příborovým nožem vymáčkneme zářezy jako u stopky skutečného pomeranče.
- 3Podáváme v papírových košíčcích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.