Pomeranče z marcipánu

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 125gramůMarcipánová hmota surová
    • 6kusůHřebíček
    • 0,5lžičkaPotravinářská barva
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
171 mg
Cukr
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marcipán promícháme s oranžovou potravinářskou barvou. Vždy asi 25g vyválíme do kuličky a oválíme na struhadle s malými hvězdicovitými otvory - vznikne tak struktura pomerančové kůry.
  • 2
    Do každého pomeranče zapíchneme hřebíček a příborovým nožem vymáčkneme zářezy jako u stopky skutečného pomeranče.
  • 3
    Podáváme v papírových košíčcích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.