Pomerančová omáčka

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
125 g
Vláknina
19 g
Cukr
104 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z jednoho pomeranče oloupeme kůru a nakrájíme na tenké nudličky. Ze všech pomerančů vymačkáme šťávu. Smícháme s vínem a cukrem a přivedeme k varu. Povaříme do mírného zhoustnutí.
  • 2
    Poté přidáme na vločky nakrájené máslo, pomerančovou kůru a ochutíme hořkomandlovým olejem.
  • 3
    Omáčka je vhodná k vanilkové zmrzlině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.