Pomerančové fíky s medem pečené na grilu
35 min.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
7 g
Cukr
54 g
Postup přípravy
- 1Z pomeranče vylisujeme šťávu a nastrouháme kůru.
- 2Fíky rozkrojíme na poloviny, rozdělíme je řeznými plochami nahoru na čtverce alobalu, pokapeme pomerančovou šťávou, medem a posypeme kůrou z pomeranče. Rohy alobalu spojíme a přeložíme.
- 3Grilujeme na venkovním grilu na mírně vychladlém uhlí 15-20min nebo v troubě předehřáté na 200C 10-15min.
- 4Podáváme horké s mascarpone.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.