Pomerančový suk
20 min.
Ingredience
- 200gramůMandle mleté
- 1lžíceOlej stolní
- 200gramůČokoláda hořká
- 1kusPomeranče
- 100gramůMandle
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Pomerančovou kůru nastrouháme, smícháme s mletými mandlemi, olejem, rozpuštěnou čokoládou a likérem. Důkladně promícháme a vytvarujeme do tvaru tenkého válce o průměru asi 3cm. Zabalíme do kuchyňské fólie, necháme v lednici ztuhnout a poté obalíme ve strouhaných mandlích, které jsme předtím spařili a oloupali.
- 2Těsně před podáváním suk nakrájíme na tenké plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.