Pomerančový suk

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomerančovou kůru nastrouháme, smícháme s mletými mandlemi, olejem, rozpuštěnou čokoládou a likérem. Důkladně promícháme a vytvarujeme do tvaru tenkého válce o průměru asi 3cm. Zabalíme do kuchyňské fólie, necháme v lednici ztuhnout a poté obalíme ve strouhaných mandlích, které jsme předtím spařili a oloupali.
  • 2
    Těsně před podáváním suk nakrájíme na tenké plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.