Pomerančový tvaroh

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý krém a postupně do něj zašleháváme tvaroh.
  • 2
    Potom přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru a oloupané pomeranče nakrájené na malé kousky. Nakonec přimícháme nasekané ořechy a podle chuti cukr. Vše dobře promícháme a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 15. 11. 2015
Pomerančový tvaroh
Velmi dobrý a chutný dezert, musím pochválit. Príma chuť pomerančů a vlašských ořechů. Měla jsem řidší tvaroh ve vaničce, tak jsem ubrala trochu mléka určeného k vaření pudinku. Cukr jsem použila moučkový a pudink jsem nechala chvilku zchladnout. Podobný pudinkovo-tvarohový krém dělávám k samostatné konzumaci, je hustější a dávám poměr: 250 ml mléka+ 1vanilkový pudink v prášku + 250g tvarohu ve vaničce. Za sebe hodnotím tento recept velmi kladně s palcem nahoru.🙂