Popelčin vývar
25 min.
Ingredience
- 50gramůLanýž
- 120gramůRýže dušená
- 100gramůKohoutí maso
- 150mililitrůVíno červené
- 2litryVývar drůbeží
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
283 mg
Cukr
165 mg
Postup přípravy
- 1Lanýže nakrájíme na proužky, vložíme do kastrůlku a zalijeme vínem Frontignan. Povaříme 5 minut a scedíme.
- 2Do talíře dáme několik proužků vařených lanýžů, přidáme dvě lžíce vařené rýže, lžíci vařeného kohoutího masa a zalijeme horkým vývarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.