Pórek s jehněčím masem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, 2 minuty smažíme, podlijeme vodou, přidáme kousek bujónové kostky a dusíme, až maso bude téměř měkké.
  • 2
    Omytý pórek nakrájíme na kousky asi 4 cm dlouhé, vložíme je do trochy osolené vody a dusíme. Zpola měkký pórek scedíme, přidáme k masu a vše dodusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.