Pórek s jehněčím masem
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 800gramůPórek
- 200gramůJehněčí plec
- 1lžičkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,5kusBujón hovězí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, 2 minuty smažíme, podlijeme vodou, přidáme kousek bujónové kostky a dusíme, až maso bude téměř měkké.
- 2Omytý pórek nakrájíme na kousky asi 4 cm dlouhé, vložíme je do trochy osolené vody a dusíme. Zpola měkký pórek scedíme, přidáme k masu a vše dodusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.