Pórek s liškami

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý pórek nakrájíme na špalíčky asi 4 cm dlouhé a 1 cm široké. Krátce je povaříme v osolené vodě, propláchneme studenou vodou a zlehka vymačkáme.
  • 2
    Lišky očistíme a otřeme utěrkou. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme houby a krátce podusíme za stálého potřásání pánví. Podle chuti osolíme.
  • 3
    K liškám přidáme pórek a pokrm jen prohřejeme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.