Pórek ve smetanové omáčce

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek podélně rozkrojíme, omyjeme a nakrájíme na kousky o velikosti asi 3cm.
  • 2
    V kastrolu na rozehřátém másle pórek osmahneme. Podle chuti osolíme a přilijeme trochu vody. Pórek dusíme ne zcela doměkka, potom přilijeme smetanu a ještě krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme špetku nastrouhaného muškátového oříšku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.