Pórek zapečený s rajčaty a sýrem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 2cm, vložíme na pánev s rozehřátým olejem, podlijeme trochou vody a chvíli dusíme. Okořeníme, opepříme a pod pokličkou podusíme do poloměkka.
  • 2
    Na pórek urovnáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a na plátky nakrájený sýr. Ozdobíme lístky bazalky.
  • 3
    Pokrm chvíli zapékáme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.
  • 4
    Můžeme podávat s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.