Pórková omeleta

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
778 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
33 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
13 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek omyjeme, očistíme a jemně nakrájíme. Osolíme jej a dusíme na másle na mírném ohni doměkka.
  • 2
    Potom přilijeme 2 osolená vejce smíchaná se 2 lžícemi vody. Upečeme omeletu a hotovou ji posypeme sýrem a ozdobíme rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 1. 2019
Pórková omeleta
Hezký den, prosím, takovýto nesmysl v nutričních hodnotách uvedených jídel není jediný, ale tady to musí určitě vidět i naprostý laik a neználek. Nevím určitě co znamená PÓREK 2 KS? Pokud si váš recept sestavím s trochou nadsázky na 120g velikých vajec, 20g sýr eidam 40%, 10g máslo a bohatě stačí 50 g pórku, pak mi tabulka ukáže = 340 kcal(778), 25g tuku (33), 22g bílkovin (29) a 8g sacharidů. (100) Recept je to naprosto banální a určitě jej používá každý, kdo omezuje právě vámi přehnané kcal a sacharidy ve své stravě. Vypadá to, že jste dal 700g pórku a mohlo by to znamenat jenom početní chybu, ale jistě uznáte že skoro 3/4 kg pórku pro 2 vejce je kombinace jistě nemožná.