Portugalský sendvič

20 min.
Portugalsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ančovičky vyklopíme z konzervy, promícháme se žervé, změklým máslem (1 lžíce) a hořčicí (ančovičky můžeme překrájet na menší kousky).
  • 2
    Plátky chleba namažeme po jedné straně máslem, na polovinu z nich rozetřeme připravenou směs a přiklopíme zbylými namazanými plátky. Mírně zmáčkneme, rozkrojíme na poloviny (vznikne trojúhelníkový sendvič) a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.