Portugalský sendvič
20 min.
Ingredience
- 1kusAnčovičky konzervované
- 125gramůŽervé
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůChléb toastový
- 1lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ančovičky vyklopíme z konzervy, promícháme se žervé, změklým máslem (1 lžíce) a hořčicí (ančovičky můžeme překrájet na menší kousky).
- 2Plátky chleba namažeme po jedné straně máslem, na polovinu z nich rozetřeme připravenou směs a přiklopíme zbylými namazanými plátky. Mírně zmáčkneme, rozkrojíme na poloviny (vznikne trojúhelníkový sendvič) a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.