Posyp na dorty

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
35 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
9 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánev s nepřilnavým povrchem nasypeme moučkový cukr a za stálého míchání zahříváme, až se cukr rozpustí. Uvaříme světlý karamel a stáhneme z ohně. Do karamelu přimícháme rozdrcené mandle nebo jiné oříšky, přendáme do porcelánové misky vymazané máslem, necháme vychladnout. Hmotu rozdrtíme v hmoždíři na posyp.
  • 2
    Používáme k posypu různých polev a krémů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.