Potápky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
770 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny suroviny kromě vanilkového cukru smícháme v těsto, utvoříme z něj kouli a asi na dvě hodiny ji ponoříme do studené vody.
  • 2
    Poté vyjmeme, rozválíme na tenký plát, rozkrájíme na proužky asi centimetr široké a pět centimetrů dlouhé a omotáme kolem prstu, abychom vytvořili prstýnky. Poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 180C dozlatova.
  • 3
    Ještě horké potápky obalujeme ve vanilkovém cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.