Pralesní zeleninové kari po thajsku
30 min.
Ingredience
- 600mililitrůVoda pitná
- 1kusZázvor celý
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 2kusyLimetka kafrová
- 8kusůKlasy kukuřičné mražené
- 2kusyBrokolice čínská gai lohn
- 90gramůSójové výhonky
- 2lžičkyCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1V hrnci zahřejeme vodu, přidáme kari pastu a mícháme do rozpuštění. Přivedeme k varu, vložíme oloupaný a nadrobno nakrájený kořen zázvoru, zelené fazolky, natrhané listy karfových limetek, rozpůlené kukuřičné klasy, pokrájenou brokolici a sójové klíčky. Ochutíme rozdrceným pepřem, solí a cukrem.
- 2Znovu přivedeme k varu a na mírném ohni zvolna povaříme cca 2 minuty. Hotovou směs rozdělíme do misek a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.