Pralesní zeleninové kari po thajsku

30 min.
Thajsko

Ingredience

    • 600mililitrůVoda pitná
    • 1kusZázvor celý
    • 100gramůFazolové lusky zelené
    • 2kusyLimetka kafrová
    • 8kusůKlasy kukuřičné mražené
    • 2kusyBrokolice čínská gai lohn
    • 90gramůSójové výhonky
    • 2lžičkyCukr krupice
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zahřejeme vodu, přidáme kari pastu a mícháme do rozpuštění. Přivedeme k varu, vložíme oloupaný a nadrobno nakrájený kořen zázvoru, zelené fazolky, natrhané listy karfových limetek, rozpůlené kukuřičné klasy, pokrájenou brokolici a sójové klíčky. Ochutíme rozdrceným pepřem, solí a cukrem.
  • 2
    Znovu přivedeme k varu a na mírném ohni zvolna povaříme cca 2 minuty. Hotovou směs rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.