Pražma s ořechovou krustou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
48 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
677 mg
Cukr
512 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety s kůží nakrájíme na kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a necháme odležet.
  • 2
    Máslo smícháme s oříšky a koriandrem.
  • 3
    Pekáček vymažeme olejem, položíme do něj rybu kůží dolů a nasypeme na ní ořechovou směs (mleté lískové oříšky a sekaný čerstvý koriandr). Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.