Pražma s ořechovou krustou
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej olivový
- 3lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 4lžíceOřechy lískové
- 400gramůPražma
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
48 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
677 mg
Cukr
512 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filety s kůží nakrájíme na kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a necháme odležet.
- 2Máslo smícháme s oříšky a koriandrem.
- 3Pekáček vymažeme olejem, položíme do něj rybu kůží dolů a nasypeme na ní ořechovou směs (mleté lískové oříšky a sekaný čerstvý koriandr). Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.