Pražma s rajčaty a bazalkou

26 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nahrubo nasekáme a smícháme s nasekaným česnekem, olejem, octem a nasekanou bazalkou. Směs vložíme do misky, necháme 3-4 hodiny v chladu.
  • 2
    Očištěné a omyté pražmy osolíme, opepříme a potřeme olejem. Ryby opékáme na pánvi 2-3 minuty z každé strany.
  • 3
    Pražmy podáváme na vrstvě připravených rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.