Pražma s rajčaty a bazalkou
26 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaOcet vinný
- 1hrstBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 100mililitrůOlej olivový
- 800gramůPražma
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nahrubo nasekáme a smícháme s nasekaným česnekem, olejem, octem a nasekanou bazalkou. Směs vložíme do misky, necháme 3-4 hodiny v chladu.
- 2Očištěné a omyté pražmy osolíme, opepříme a potřeme olejem. Ryby opékáme na pánvi 2-3 minuty z každé strany.
- 3Pražmy podáváme na vrstvě připravených rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.