Pražský salát I.

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a hrubě nastrouháme, okurky nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli drobně nakrájíme, na cedníku ji prolijeme vroucí vodou, studenou zchladíme a necháme okapat.
  • 2
    Vychladlé upečené telecí a vepřové maso nakrájíme na nudličky a vložíme do mísy a opepříme.
  • 3
    K masu lehce přimícháme všechny ostatní přísady a na závěr majonézu. Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.