Preclíky s kefírem

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
31 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, přilijeme kefír, přidáme Heru, vymícháme těsto a necháme odpočinout nejméně dvě hodiny.
  • 2
    Těsto vyválíme na tenčí plát, nařežeme na proužky, ty vyválíme na válečky, ze kterých tvoříme preclíky. Plech pomažeme tukem, položíme na něj preclíky, potřeme rozkvedlaným vejcem, posypeme solí, kmínem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zvolna asi půl hodiny.
  • 3
    Preclíky necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.