Předkrm salumi s olivami

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
43 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fíky nakrájíme na čtyři díly, rajčata na tenké plátky. Rozpůlíme meloun, vypeckujeme ho a nakrájíme na klínky.
  • 2
    Na polovinu velkého talíře naaranžujeme uzeniny. Do středu položíme rajčata, zakápneme olivovým olejem, posypeme bazalkou. Na zbytek talíře dáme fíky a melouny. Uzeniny posypeme olivami.
  • 3
    Podáváme zvlášť s olivovým olejem a posypané nahrubo mletým černým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.