Předkrm z rybího filé
25 min.
Ingredience
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKřen
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1kusMajolka
- 4kusyFilé z aljašské tresky
- 0,5kusJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
55 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
43 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Osolené filé osmažíme z obou stran na oleji.
- 2Necháme vychladnout. Majolku smícháme s jogurtem, solí, strouhaným křenem, cukrem, citrónovou šťávou a nalijeme na porce filé.
- 3
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.