Předkrm z rybího filé

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaCukr krupice
    • 1špetkaSůl
    • 1lžičkaKřen
    • 1lžíceOlej stolní
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 1kusMajolka
    • 4kusyFilé z aljašské tresky
    • 0,5kusJogurt bílý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
55 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
43 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolené filé osmažíme z obou stran na oleji.
  • 2
    Necháme vychladnout. Majolku smícháme s jogurtem, solí, strouhaným křenem, cukrem, citrónovou šťávou a nalijeme na porce filé.
  • 3

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.