Příloha z červené řepy s křenem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou a žlutou řepu dobře omyjeme a v hrnci s vodou vaříme doměkka přibližně 40 minut. Uvařenou řepu scedíme, vychladlou oloupeme, na jemném struhadle nastrouháme do mísy a posypeme kmínem. Ocet, cukr a pomerančovou šťávu metličkou rozšleháme a zalijeme nastrouhané řepy v míse. Vše dobře promícháme, naplníme do sklenic, které zavíčkujeme a skladujeme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.