Primátorské kuřecí řízky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
32 g
Sacharidy
19 g
Cukr
123 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsíčka omyjeme a šikmými řezy přes vlákno nakrájíme na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, obalíme v rozšlehaných vejcích a jemných, krátkých nudličkách z oloupané žemle.
  • 2
    Maso po obou stranách osmažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.
  • 3
    Usmažené řízky potřeme rozpuštěným máslem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.