Přírodní kedlubny
40 min.
Ingredience
- 600gramůKedlubna
- 30gramůMáslo čerstvé
- 7gramůCukr krupice
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky, ovaříme je krátce v osolené vodě a necháme okapat.
- 2Připravené kedlubny vložíme na rozehřáté máslo, přisolíme, mírně osladíme a podlijeme trochou vývaru z kedluben. Dusíme doměkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 2. 8. 2015
Přírodní kedlubny
Chtěla jsem dát 4 hvězdičky a cvakla jsem na pět :-). Spíš bych totiž nepředvářela, ale jen dusila, chuť bude intenzívnější. Dochutit se dá taky na sladkokyselo, tj, cukr a ocet v přiměřeném množství a už zmíněná sůl.