Přírodní kedlubny

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky, ovaříme je krátce v osolené vodě a necháme okapat.
  • 2
    Připravené kedlubny vložíme na rozehřáté máslo, přisolíme, mírně osladíme a podlijeme trochou vývaru z kedluben. Dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 2. 8. 2015
Přírodní kedlubny
Chtěla jsem dát 4 hvězdičky a cvakla jsem na pět :-). Spíš bych totiž nepředvářela, ale jen dusila, chuť bude intenzívnější. Dochutit se dá taky na sladkokyselo, tj, cukr a ocet v přiměřeném množství a už zmíněná sůl.