Přírodní kuřecí prsa s mraženým hráškem

29 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůKuřecí prsa
    • 4špetkySůl
    • 3špetkyPepř zelený mletý
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 80gramůHrášek mražený
    • 0,5lžíceMáslo nízkokalorické
    • 70mililitrůVývar drůbeží
    • 0,5lžíceOlej olivový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí omytá a osušená prsa dáme mezi potravinářskou fólií a zlehka je naklepeme. Ochutíme je solí, čerstvě pomletým pepřem, obalíme je zlehka v mouce.
  • 2
    V pánvi, na dobře rozehřátém oleji s máslem je osmažíme z každé strany dozlatova. Přilijeme kuřecí vývar, zmírníme teplotu a pod poklicí je dusíme 8 minut. Pak přimícháme zmražený zelený hrášek a pod poklicí směs podusíme ještě 5 minut.
  • 3
    Horké kuřecí plátky s hráškem dáme na talíře, polijeme je šťávou z masa a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.