Přírodní kuřecí prsa s mraženým hráškem
29 min.
Ingredience
- 200gramůKuřecí prsa
- 4špetkySůl
- 3špetkyPepř zelený mletý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 80gramůHrášek mražený
- 0,5lžíceMáslo nízkokalorické
- 70mililitrůVývar drůbeží
- 0,5lžíceOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí omytá a osušená prsa dáme mezi potravinářskou fólií a zlehka je naklepeme. Ochutíme je solí, čerstvě pomletým pepřem, obalíme je zlehka v mouce.
- 2V pánvi, na dobře rozehřátém oleji s máslem je osmažíme z každé strany dozlatova. Přilijeme kuřecí vývar, zmírníme teplotu a pod poklicí je dusíme 8 minut. Pak přimícháme zmražený zelený hrášek a pod poklicí směs podusíme ještě 5 minut.
- 3Horké kuřecí plátky s hráškem dáme na talíře, polijeme je šťávou z masa a hned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.