Přírodní řízky na houbách

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
35 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
332 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a po okrajích nařízneme. Řízky osolíme, obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme a urovnáme do nahřáté nádoby.
  • 2
    Do zbylého oleje přisypeme hladkou mouku, osmahneme, podlijeme horkou vodou a krátce povaříme. Do šťávy přidáme očištěné, nakrájené a na másle podušené houby.
  • 3
    Řízky upravíme na talíře a přelijeme šťávou s houbami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.