Přírodní vepřová kotleta

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
158 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme.
  • 2
    Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem.
  • 3
    Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky a tatarská omáčka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 1. 11. 2015
Přírodní vepřová kotleta
Jednoduchý recept, který vám usnadní přípravu rychlého oběda pro každého a to jak pro dospělé, tak i pro děti a ještě si všichni moc pochutnáte. Jako přílohu jsem zvolila rýži se slaninou na rajčatech. Ale hodí se k tomu i hranolky, vařené brambory, bramborová kaše, zeleninový salát a jiné přílohy.