Propadlina
55 min.
Ingredience
- Na náplň
- 2kusyCukr vanilka
- 2lžičkyPudinkový prášek - jahodový
- 500gramůTvaroh tučný
- Na plech
- 40gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hrubá
- Na těsto
- 170gramůCukr krupice
- 250mililitrůVoda pitná
- 170mililitrůOlej rostlinný
- 3kusyVejce slepičí
- 3lžíceKakao - prášek
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 1lžičkaSoda jedlá
- 270gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
37 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Plech vymažeme máslem, vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 150 °C. Měkké tvarohy ušleháme s vanilkovým cukrem smíchaným s pudinkem, nejlépe ovocným. Těsto připravíme důkladným smícháním všech surovin (kypřicí prášek a sodu vmícháme naposledy). Těsto vlijeme na plech a náplní na něj tvoříme mřížku. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.