Protýkané hovězí maso
80 min.
Ingredience
- 160gramůHovězí maso zadní
- 40gramůŠunka dušená
- 40gramůCibule
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžíceSůl
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůMrkev kořen
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a protkneme mrkví nakrájenou na klínky a šunkou.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso a orestujeme.
- 3Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 4Nasucho opražíme mouku rozmíchanou ve studené vodě.
- 5Maso vyjmeme a šťávu zahustíme opraženou moukou, řádně provaříme a dochutíme solí.
- 6Maso vrátíme zpět a znovu prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.