Protýkané hovězí maso

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a protkneme mrkví nakrájenou na klínky a šunkou.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso a orestujeme.
  • 3
    Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 4
    Nasucho opražíme mouku rozmíchanou ve studené vodě.
  • 5
    Maso vyjmeme a šťávu zahustíme opraženou moukou, řádně provaříme a dochutíme solí.
  • 6
    Maso vrátíme zpět a znovu prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.