Provensálské anýzové sušenky

34 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
30

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
34 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
141 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s cukrem, přidáme bílek, sůl, anýz a likér. Vše zpracujeme na těsto.
  • 2
    Plech vymažeme a vál poprášíme moukou. Těsto vyválíme a vykrájíme libovolné tvary. Sušenky přendáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 175°C asi 22 minut.
  • 3
    Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout. Upečené sušenky přendáme na mísu nebo uložíme do plechové dózy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.