Prsa z divoké kachny plněná kaštanovou nádivkou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
398 mg
Cukr
89 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa rozřízneme, naklepeme a osolíme. Na plátky rozdělíme nádivku, maso zavineme, obalíme plátky slaniny, převážeme nití. Závitky vložíme do pekáče s trochou vody a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.
  • 2
    Nádivku připravíme z kaštanů, které spaříme, oloupeme, uvaříme doměkka a umeleme. Ke kaštanům přidáme vejce, mléko, slaninu nakrájenou nadrobno, rohlík nakrájený na kostičky, osolíme, okořeníme muškátovým květem a nádivku dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.