Pštrosí maso s česnekem a mangoldem
45 min.
Ingredience
- 500gramůPštrosí kýta
- 5kusůMangold
- 1kusMango
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaOmáčka k masu chilli česnek
- 2lžíceOmáčka rybí
- 100gramůOřechy Kešu
- 2lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Maso z pštrosí kýty vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Mangold omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou dužinu z manga nakrájíme na plátky.
- 2Na rozpáleném oleji ve woku osmažíme jako první kousky mangoldu a vyndáme je ven z pánve.
- 3Jako další osmažíme na oleji pštrosí maso, které jsme okořenili česnekovou chilli omáčkou. Přidáme ústřicovou a rybí omáčku, promícháme a ještě chvíli smažíme.
- 4Jako poslední přidáme do směsi nakrájené mango a oříšky kešu. Vše osmahneme. Do pánve opět vložíme mangold. Vše zlehka promícháme a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.