Pstruh na ananasu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
59 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky pstruha, zbavené kůže pokrájíme na nudličky. Rozehřejeme lžíci oleje v předehřátém woku, přidáme rybu. Smažíme 2 minuty, poté vyndáme nudličky z woku a dáme stranou. Do pánve přidáme zbývající olej, přidáme na kostky nakrájený ananas, rozetřený česnek a celer. Smažíme 2 minuty za neustálého míchání. Přidáme ananasovou šťávu, sójovou omáčku a rybí vývar. Přivedeme k varu a vaříme, dokud se tekutina zčásti neodpaří.
  • 2
    Smícháme v misce Solamyl s vodou, vymícháme pastu a přidáme ji do woku. Přivedeme omáčku k varu a mícháme, dokud nezhoustne. Poté vložíme zpět do woku rybí nudličky a prohřejeme je.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.