Pstruh na ananasu
20 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 1lžíceOmáčka sojová světlá
- 0,5decilitrAnanasová šťáva
- 1,5decilitryVývar rybí
- 2lžičkyVoda pitná
- 4plátkyAnanas
- 600gramůPstruh
- 1kusCeler - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
59 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky pstruha, zbavené kůže pokrájíme na nudličky. Rozehřejeme lžíci oleje v předehřátém woku, přidáme rybu. Smažíme 2 minuty, poté vyndáme nudličky z woku a dáme stranou. Do pánve přidáme zbývající olej, přidáme na kostky nakrájený ananas, rozetřený česnek a celer. Smažíme 2 minuty za neustálého míchání. Přidáme ananasovou šťávu, sójovou omáčku a rybí vývar. Přivedeme k varu a vaříme, dokud se tekutina zčásti neodpaří.
- 2Smícháme v misce Solamyl s vodou, vymícháme pastu a přidáme ji do woku. Přivedeme omáčku k varu a mícháme, dokud nezhoustne. Poté vložíme zpět do woku rybí nudličky a prohřejeme je.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.