Pstruh na bílém víně

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
55 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté pstruhy osolíme a chvíli podusíme na části másla spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí a scezenými houbami. Přilijeme víno a dodusíme doměkka. Pstruhy upravíme na talíře.
  • 2
    Do šťávy přidáme sardelovou pastu smíchanou s máslem, zalijeme smetanou a vaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Pstruhy přelijeme omáčkou, ozdobíme na nudličky nakrájenou, očištěnou mrkví a pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.