Pstruh na červeném víně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
28 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
195 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté pstruhy nasolíme a necháme odležet v chladu asi 45 minut.
  • 2
    Do kastrolu nalijeme víno, přidáme jemně nakrájenou cibuli, kousek citronové kůry, bobkový list a přivedeme k varu. Odstavíme, vložíme pstruhy a vaříme 15 minut.
  • 3
    Uvařené ryby přendáme na nahřátou mísu a přelijeme je vínem, v němž jsme nechali rozpustit a povařit kuličku másla smíchaného s moukou.
  • 4
    Podáváme s plátky veky nasucho opečenými.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.