Pstruh na cibuli a paprice
35 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej olivový
- 150gramůCibule
- 2kusyPaprika zelená
- 400gramůPstruh
- 0,25lžičkaMajoránka
- 0,5lžičkaSůl česneková
- 70mililitrůVývar zeleninový
- 1lžičkaOcet jablečný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na klínky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Filety ze pstruha opláchneme a osušíme.
- 2Na polovině rozpáleného oleje na pánvi smažíme cibuli a papriky do zlatava.
- 3Poté zeleninu shrneme ke straně pánve, přilijeme zbylý olej a vložíme pstruha. Pstruha poklademe usmaženou zeleninou a smažíme asi 5 minut. Zeleninu z ryby shrneme, rybu obrátíme, posypeme solí a majoránkou. Přilijeme vývar a ocet a dusíme, až se vývar mírně zredukuje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.