Pstruh na cibuli a paprice

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na klínky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Filety ze pstruha opláchneme a osušíme.
  • 2
    Na polovině rozpáleného oleje na pánvi smažíme cibuli a papriky do zlatava.
  • 3
    Poté zeleninu shrneme ke straně pánve, přilijeme zbylý olej a vložíme pstruha. Pstruha poklademe usmaženou zeleninou a smažíme asi 5 minut. Zeleninu z ryby shrneme, rybu obrátíme, posypeme solí a majoránkou. Přilijeme vývar a ocet a dusíme, až se vývar mírně zredukuje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.