Pstruh namodro
22 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 60gramůMáslo čerstvé
- 600gramůBrambory vařené
- 100mililitrůOcet vinný
- 800gramůPstruh
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pstruhy očistíme, vykucháme, pokropíme octem a vhodíme do vroucí vody s octem. Vaříme přibližně 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, osolíme a přelijeme rozpuštěným máslem.
- 2Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.