Pstruh po žebrácku
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1decilitrVíno bílé
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaSůl
- 800gramůPstruh
- 2krajíceChléb konzumní
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
20 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
800 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do máslem vymazané zapékací mísy nasypeme jemně nakrájenou cibuli. Na ni položíme očištěné, osolené pstruhy, posypeme je posekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme péct v troubě.
- 2Před koncem pečení přilijeme naběračku vývaru, zasypeme nastrouhanou střídkou tvrdého chleba. Necháme ještě chvíli zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.